Ota yhteyttä

PALVELUNUMERO: 0600 302020
Avoinna arkisin 9–17 (1,98€/min + pvm/mpm)

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
SCF Huolto Oy
Yliopistonkatu 56
33100 TAMPERE

Rekisterin nimi
Internet-palvelurekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Internet-palvelurekisteriin talletetaan internet-lomakkeella ilmoittamasi tiedot, joita käytetään ainoastaan lomakkeen antaman tiedon mukaisesti lomakkeelta tulleiden viestien käsittelyyn, tarvittaessa niihin vastaamisen ja niissä mahdollisesti esiin tulleiden pyyntöjen käsittelyyn. Tietoja voidaan mahdollisesti käyttää myös tilastollisena pohja-aineistona esimerkiksi palvelun kehittämisessä.

Evästeiden käyttö
Internet-sivuillamme on käytetty ns. evästeitä (cookies) siksi, että voimme niiden avulla tehdä sivujen käyttötilastoja ja kehittää sivuja. Evästeet eli tietokoneelle www-sivulta tallentuvat tekstitiedosto  ovat yleisesti käytettyjä elementtejä Internet-sivustoilla. Voit tehdä k.o. rajoituksen selaimeesi, mikäli et halua käyttää/hyväksyä evästeitä.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteriin talletetaan ainoastaan internet-lomakkeella ilmoittamasi ja em. evästeiden keräämät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin henkilötietoja päivitetä muista säännönmukaisista tietolähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Lomakkeella antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansien osapuolten omaisuudeksi.

Rekisterin suojaus
Kerättävät tiedot on suojattu niin hyvin kuin Internetissä voidaan tässä yhteydessä kohtuudella vaatia.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä henkilötietolain 29 §:n mukaisesti vaatia häntä koskevien virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- tai korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

SCF Huolto Oy
Yliopistonkatu 56
33100 TAMPERE